Planes


Planes, és sens dubte, un preciós poble de muntanya que es troba a l'interior de la província d'Alacant, estem segurs que en el mateix moment que el descobrisques t'enamoraràs d'ell. Les seues característiques geogràfiques fan de Planes un poble ple de carrers empinats, carrerons, escalinates i preciosos racons.

 

Mapa del poble

Entorn


Troba la pau i la tranquil·litat en un privilegiat entorn, envoltat de muntanyes, sendes, valls i barrancs de llegenda. On la naturalesa i l'agricultura són de gran importància per als seus habitants, la proximitat de la seua gent i la riquesa gastronòmica fan d'ell un entorn únic.

Column group

BARRANC DE L’ENCANTÀ 

És un paratge de llegenda. Un viatge entre gorgs, cascades i congostos per on corre aigua cristal·lina. Un preciós lloc per a fer rutes, gaudir i cuidar.

L'ERMITA

S'alça a la part alta d'una muntanya que al costat del poble formen un pintoresc conjunt paisatgístic. Des de dalt les vistes de tota la comarca són impressionants.

LA PENYA FORADÀ

Les localitats veïnes de la Vall de Gallinera i Vall d'Ebo, tenen llocs i paratges tan bonics a visitar com la Penya Foradà, hi ha diferents rutes per a arribar a ella, quina més bonica que l'altra.